Autor: 021.rs

Novi Sad
11.07.2023.
23:16 > 23:26
Pet osoba je povređeno u još pet saobraćajnih nezgoda na ulicama Novog Sada.
  • Joe

    12.07.2023 15:32
    Sajlovo
    Pravo je čudo kako nema više nesreća na Sajlovu. Slažem se da se prave turbo kružni tokovi,da se renoviraju biciklisticke staze. Na Sajlovu nema trotoara,a o biciklistickim stazama nema ni reči. Ima vrtić, to znači ima i dece. Dok neko ne zavise neku porodicu u crno ništa se neće promeniti.
  • fan

    12.07.2023 11:45
    @CISTAC
    "Razgovor se uvek vodi na nivou glupljeg"
    Rambo Amadeus
  • Vladimir

    12.07.2023 10:45
    Biciklisti
    @cistac

    To rade budale, a takvih ima i za volanom. Pravi i normalni biciklisti paze jednako na sebe i ostale učesnike u saobraćaju bili oni na biciklu, rolerima, trotinetima itd. Mali pokret prsta je dovoljan, zvoncem upozoriš kad vidiš da budala njaka telefon i vozi bicikl krivudavo, a inače ovde baš kod Karin komerca to radi većina, bez ruku voze, njakaju telefone, ne gledaju kuda idu. Vozim svaki dan tu skoro.
  • CISTAC

    12.07.2023 00:17
    Ej bre,biciklisti. Pa koliki ti mentol treba da budes da se sudare dva bicikla?!?! Znaci placem od smeha. Oboici ako poseduju vizacku dozvolu,oduzeo bi im trajno. I polse meni pricaju nesto za bicikliste i taj biciklisticki trend. Napominjem da i dalje biciklisti srljaju kao muva bez glave,nose sluske u usima,prelecu pesacke u punoj brzini,uzlecu na trotoar ako vide zeleno bez da se uvere da je bezbedno to sto rade,a moraju da se uvere,i taki. Samo na livadu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna